Jump to content
Mumble forums

chatterix

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, as the source host has changed from sourceforge to github, i liked to add: New way to "Using default ogg files for messages config" as in "https://forums.mumble.info/topic/52-using-default-ogg-files-for-messages-config/?tab=comments#comment-199" is to use the new path for the default ogg files. Download the files from https://github.com/mumble-voip/mumble/tree/master/samples to your disk, just use them. ciao, have fun ūüôā
  2. follow up: Now the download works. I did not change anything. hmpf
  3. Still does not work for me, nor the host-check services, confusing. Asked a friend in vienna to check the link - *klick* - worked. So, now i have the file, but no clue. Please stop investigating about it, i think its no use. I would like to know why check-host got this result, but well: https://check-host.net/check-report/b42e6f7kc2c Finally, I want to thank the developers for this great tool, it just does what it should, leightweight, portable - great.
  4. Does not work for me. Checked again from an other location service: https://check-host.net/check-http?host=github-production-release-asset-2e65be.s3.amazonaws.com -> does not work. Here is the result page to show what I see: https://check-host.net/check-report/b42e6f7kc2c Yesterdays test service fails again: https://www.isitdownrightnow.com/github-production-release-asset-2e65be.s3.amazonaws.com.html I dont get it, what am I doing wrong?
  5. Hello, I cant reach the win 32-bit download file. So I tryed isitdownrightnow: https://www.isitdownrightnow.com/github-production-release-asset-2e65be.s3.amazonaws.com.html --> does not work for them, too, so I guess there is an issue. pls help :-)
  6. LoL, code pages are some serious fun. Tried switching to tt font lucida console, visuals changed, did not help to join channel "Schläfer". Tried chcp 850 in the cmd file, did not help. Tried chcp 1252 in the cmd file - this worked. But that seemed to be weird. Notepad++ showed the file as ansi (what looks good to me), file commander, a lovely norton commander clone, said its cp 1252 (this never changed in fc for this cmd file, even if encoding around in notepad++), both editors showed the "ä" char all the time. The result: - using "chcp 1252" in the batch file resolves the issue.
  7. Thanks for your help, but it did not work. Using chcp 65001 lets the batch file quit (I do not see any further echo in the cmd shell after this chcp line), maybe xp does not handle that. Repeating pressing "ä" after chcp 65001 produces different!! chars in a row ... my xp seems to get mad here. Also, after using chcp 1252 in a fresh cmd (what seems to be a natural thing to windows and me), my xp prints that nordish ö when I press "ä" - so I think my xp may be bugged and I should not blame mumble for this, idk :) Thanks in the meanwhile, I will have to investigate your chcp link further,
  8. Hello, I am starting the mumble client via batch file, to join a specific channel. This channel is named "Schl√§fer". The call in the *.cmd window looks like this: D:\winprog\Mumble1.2.12\mumble.exe mumble://xxxxx@xxxxx.xxxxx.xxx:12345/Schl√Ķfer/?version=1.2.12 You can see the problem here, the "√§" looks like some nordish char. The system mumble is running on, is win xp sp3. I tried notepad++, notepad2 and windows notepad (note these notepads :) to edit the cmd file and see if different charsets will help, but neither worked. ANSI, UTF-8 w/wo bom did not work. I do not know if this is
×
×
  • Create New...